Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گچساران گفت: «مسابقات شفاهی بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت از هفته دوم دی‌ جاری در این واحد دانشگاهی آغاز می‌شود.»

فاطمه زهراحاجتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در گچساران اظهار کرد: «مسابقات شفاهی بیست‌وپنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت از هفته دوم دی‌ در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران ویژه هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اضافه کرد: دانشجویان می‌توانند در بخش شفاهی رشته‌های «حفظ قرآن کریم 5 جزء»، «حفظ قرآن کریم 10 جزء»، «حفظ قرآن کریم 20 جزء»، «حفظ قرآن کریم 25 جزء»، «حفظ جزء 30 قرآن کریم»، «حفظ کل قرآن کریم»، «قرائت قرآن کریم تحقیق»، «قرائت قرآن کریم ترتیل»، «تواشیح»، «اذان» و «دعاخوانی» شرکت کنند.

مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گچساران عنوان کرد: اعضای هیئت‌علمی نیز می‌توانند در رشته‌های «حفظ 5 جزء قرآن کریم»، «حفظ 15 جزء قرآن کریم»، «حفظ کل قرآن کریم»، «حفظ جزء 30 قرآن کریم»، «قرائت قرآن کریم تحقیق» و «قرائت قرآن کریم ترتیل» حضور پیدا کنند.

این مسئول فرهنگی بیان کرد: رشته‌های «حفظ قرآن کریم 5 جزء»، «حفظ قرآن کریم 10 جزء»، «حفظ جزء 30 قرآن کریم»، «قرائت قرآن کریم تحقیق»، «قرائت قرآن کریم ترتیل» نیز برای کارکنان در نظر گرفته شده است.

ارتقای فرهنگی دانشجویان و استادان برتر مسابقات سراسری قرآن و عترت

زهراحاجتی یادآور شد: «سال گذشته دو نفر از شرکت‌کنندگان مسابقات شفاهی این واحد دانشگاهی به مسابقات کشوری  که در واحد شهر قدس تهران برگزار شد، راه یافتند.»

وی تأکید کرد: «به نفرات نخست تا سوم هر رشته جوایز نقدی در قالب کارت هدیه داده می‌شود و استادانی که موفق به کسب حداقل 70 درصد امتیاز ‌شوند، می‌توانند بخشی از امتیاز ارتقای فرهنگی خود را در حوزه قرآن و عترت دریافت کنند.»

مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گچساران اضافه کرد: «دانشجویانی که موفق به کسب حداقل 70 درصد امتیاز شوند، در صورتی که در سال تحصیلی 99-98 (نیمسال اول، دوم و یا ترم تابستان) یکی از دروس معارفی و عمومی را انتخاب کرده باشند، 2 نمره درسی به یکی از این دروس اضافه می‌شود؛ همچنین نفرات برتر مسابقات به مراحل استانی راه می‌یابند.»

زهراحاجتی عنوان کرد: «دربخش کتبی پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت  دانشگاه آزاد اسلامی گچساران 243 نفر در رشته‌های احکام، زندگانی پیامبر اکرم‌(ص)، نهج‌البلاغه، ترجمه انگلیسی و نماز و ادعیه ثبت‌نام کردند که حدود 80 درصد در آزمون  حضور یافتند.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گچساران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • برگزاری آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن در یزد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ قرآن در یزد صادر شده است
  • شرکت ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی
  • نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در زنجان
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام